Rabljene krmilno mešalne prikolice KEENAN – z možnostjo popolne obnove!

Rabljene krmilno mešalne prikolice

KEENAN

Cenejše z možnostjo popolne obnove! Obnovimo jih v matični tovarni KEENAN ali v sloveniji pod nadzorom KEENAN strokovnjaka.

Obnova rabljenih prikolic KEENAN

Rabljeno mešalno prikolico KEENAN obnovimo po KEENAN standardu. To pomeni, da se zamenjajo vsi obrabljeni vitalni deli, obloga, odstrani se vsa stara barva, obnovi se zaščita in barva. Rabljena KEENAN prikolica je po obnovi enakih karakteristik kot nova, razen cene, ki je nižja.

 

Primer obnovljene KEENAN mešalne prikolice:

Pred obnovo - rabljena:

KEENAN rabljena obnovljena:

 

Rabljene mešalne prikolice so posebej zaželene na kmetijah, kjer se jih ne uporablja zelo intenzivno pod polnimi obremenitvami.

Keenan mešalne prikolice so najbolj znane po svoji trdoživosti. S primernim vzdrževanjem in najmanjšimi stroški med svojo konkurenco vam lahko kvalitetno služijo 30 let in več.

Da se lahko kar najbolje prilagodimo vsaki kmetiji so na voljo na trije različni načini.

 

Rabljene krmilno mešalne prikolice obnovljene V MATIČNI TOVARNI

  • namesti se nova obloga mešalne komore
  • vse se razstavi in sestavi nazaj z original deli
  • vse dele pregledamo in po potrebi zamenjamo
  • vse kovinske dele peskamo in na novo barvamo
  • obnova poteka v matični tovarni
  • na obnovljeno priznamo 3 mesece garancije
  • obnova je odvisna od zaloge rabljenih prikolic
  • obnovo izvedemo v 30 dneh
  • Cene so standardizirane in jih najdete v ceniku

 

V Globalni tovarni Keenan na Irskem, obnavljajo rabljene stroje iz svojih največjih trgov Irska, Velka Britanija, Francija in Nemčija. Stroje obnovijo na opisani način ter razvrstijo v dva razreda 5-7 let starosti ter do 10 let starosti.

 

RABLJENI STROJ direktno iz Evropskih trgov

Ko kmetije in farme po Evropi kupujejo novo mešalno prikolico, poskušajo na različne načine prodati svoj stari stroj. V zadnjih letih je najpogostejši razlog povečanje kmetije ter potreba po večjem stroju. Ker svoj rabljeni stroj poskušajo prodati kar najhitreje so cene pogosto ugodne in taka mešalna prikolica lahko najde pot tudi do Slovenskih kmetij. Pisarne Keenan smo po Evropi povezane in stroji ki so na voljo npr. V Nemčiji, so na voljo tudi pri nas.

 

 

OBNOVA  SLOVENSKEGA SERVISERJA

Med zgornjima dvema načinoma pa poznamo še vmesno pot, ko lahko rabljeni stroj na domačem dvorišču lahko tudi obnovimo s pomočjo naših serviserjev ter z dostopom do originalnih rezervnih delov.

Pred obnovo vam naredimo natančno ponudbo potrebnih delov, časa servisnih ur in stroškov, da je odločitev in organiziranje krmljenja vaših živali kar najbolj nemotena.

 

Za več informacij si poglejte stran Keenan Slovenija ali youtube kanal Keenan