Rabljene mešalne prikolice KEENAN – cenejše a vendar zanesljive!

Rabljene mešalne prikolice

KEENAN

Cenejše a vseeno zanesljive: Prikolice so lahko tudi pregledane, peskane in na novo barvane. Zamenjani so vsi dvomljivi deli in obloga mešalne komore je zamenjana z novo.

Obnova rabljenih prikolic KEENAN

Rabljeno mešalno prikolico KEENAN obnovimo po KEENAN standardu. To pomeni, da se zamenjajo vsi obrabljeni vitalni deli, obloga, odstrani se vsa stara barva, obnovi se zaščita in barva. Rabljena KEENAN prikolica je po obnovi enakih karakteristik kot nova, razen cene, ki je nižja.

 

Primer obnovljene KEENAN mešalne prikolice:

Pred obnovo - rabljena:

KEENAN rabljena obnovljena:

 

Rabljene mešalne prikolice so posebej zaželene na kmetijah, kjer se jih ne uporablja zelo intenzivno pod polnimi obremenitvami.

Keenan mešalne prikolice so najbolj znane po svoji trdoživosti. S primernim vzdrževanjem in najmanjšimi stroški med svojo konkurenco vam lahko kvalitetno služijo 30 let in več.

Da se lahko kar najbolje prilagodimo vsaki kmetiji so na voljo na trije različni načini.

 

OBNOVLJENE rabljene mešalne prikolice V MATIČNI TOVARNI

  • nova obloga mešalne komore
  • vse razstavljeni in sestavljeno nazaj z original deli
  • vsi deli so pregledani in po potrebi tudi zamenjani
  • vsi kovinski deli so speskani in na novo prebarvani
  • obnova v matični Keenan tovarni
  • 3 mesece garancije
  • obnova odvisna od rabljenih strojev na zalogi
  • izdelava 30 dni
  • Cene so standardizirane in jih najdete v ceniku

 

V Globalni tovarni Keenan na Irskem, obnavljajo rabljene stroje iz svojih največjih trgov Irska, Velka Britanija, Francija in Nemčija. Stroje obnovijo na opisani način ter razvrstijo v dva razreda 5-7let starosti ter do 10let starosti.

 

RABLJENI STROJ direktno iz Evropskih trgov

Ko kmetije in farme po Evropi kupujejo novo mešalno prikolico, poskušajo na različne načine prodati svoj stari stroj. V zadnjih letih je najpogostejši razlog povečanje kmetije ter potreba po večjem stroju. Ker svoj rabljeni stroj poskušajo prodati kar najhitreje so cene pogosto ugodne in taka mešalna prikolica lahko najde pot tudi do Slovenskih kmetij. Pisarne Keenan smo po Evropi povezane in stroji ki so na voljo npr. V Nemčiji, so na voljo tudi pri nas.

 

 

OBNOVA  DOMAČEGA SERVISERJA

Med zgornjima dvema načinoma pa poznamo še vmesno pot, ko lahko rabljeni stroj na domačem dvorišču lahko tudi obnovimo s pomočjo naših serviserjev ter z dostopom do originalnih rezervnih delov.

Pred obnovo vam naredimo natančno ponudbo potrebnih delov, časa servisnih ur in stroškov, da je odločitev in organiziranje krmljenja vaših živali kar najbolj nemotena.

 

Za več informacij si poglejte stran Keenan Slovenija ali youtube kanal Keenan